Küçükova İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ilerleyen, saygın, güvenilir, çağdaş, bir eğitim anlayışını benimseyen örnek ve öncü bir kurum olmak.

Misyon: Vatanını seven, kendi kültürünü ve tarihini bilen, ulusal değerlere sahip çıkan, evrensel düşünebilen çağdaş, duyarlı ve başarılı öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer ile ısınıyor
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Okulumuza ait HALI SAHASI mevcuttur.Ayrıca beton zeminde Voleybol ve Basketbol sahamız mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05454660333 Ahmet ÖZTUNÇ Okul Müdürü / 05454101364 Mehmet YILMAZ Müdür

WEB - https://kucukovailkokulu.meb.k12.tr

Adres - KÜÇÜKOVA MAH. KÜÇÜKOVA KÜME EVLERİ NO 60 İÇ KAPI NO 2 SURUÇ / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Şanlıurfa-Suruç ilçesine bağlı Küçükova Köyünde bulunmaktadır.

Adres - KÜÇÜKOVA MAH. KÜÇÜKOVA KÜME EVLERİ NO 60 İÇ KAPI NO 2 SURUÇ / ŞANLIURFA

Ulaşım Okulumuza ulaşım sabah 7:45 te Suruç Meydanından okula servis hareket etmektedir.Saat 14:30 da okuldan ilçeye hareket etmektedir. Köye ait toplu taşıma araçları yoktur.özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 11km, İl merkezine 55km´dir.